Serveis publicitaris.

Bustiada

Les avantatges de la bustiada en comparació amb altres canals de difusió de publicitat, segons diferents estudis, és el segon canal més eficaç per a fer arribar la seva publicitat, és el canal menys intrusiu de tots, i el preferit per a rebre publicitat.
L’estratègia publicitària de la bustiada genera en el receptor un impacte visual i un record de marca importants.
La versatilitat de formats, fullets, díptics, tríptics, fulls de mà, etc. li fa ser altament adaptable a les teves necessitats.

El nostre objectiu és dipositar la teva publicitat a cada bústia de les diferents poblacions que ens demanis repartir. T’ajudem a dissenyar la teva campanya publicitària perquè l’impacte de la mateixa sigui el més ampli possible, amb el mínim cost en la impressió, en optimitzar la quantitat de fullets que es necessiten per a donar la cobertura justa en cada cas.
A més de la bustiada també podem oferir-te altres modalitats de repartiment.

Geo
màrqueting

És una eina essencial per al màrqueting.

Amb un estudi de mercat podem saber quin són els públics a qui anirà dirigit el nostre producte i a quines zones geogràfiques els trobarem. Perquè pocs són els productes o serveis que no es veuen afectats per variables geogràfiques.

El geomàrqueting et permetrà millorar la teva anàlisi de mercat, fent un planejament de la teva estratègia social i fins de la seva execució. És a dir que aquesta eina complementa tot el cicle de vida de les campanyes publicitàries.

Altres

Poming: Consisteix en la col·locació de la seva publicitat en els poms de les portes dels habitatges, amb un disseny adequat per a tal finalitat. Té un gran impacte en el destinatari final.
Sampling: Consisteix a oferir mostres gratuïtes d’algun producte o servei als nostres potencials clients.
Stopper: Consisteix a promocionar productes mitjançant un folletó dissenyat amb una part perquè sobresurti de la bústia.

Repartiment express 24h

Podem realitzar el repartiment de la teva publicitat en un temps “express” de 24 hores.
Per contractar aquest servei cal tenir en compte les següents condicions:

• Quantitat màxima de folletons 6000 unitats
• Repartir a zones no inferiors a 2000 unitats
• S’adjuntarà dossier de resultat/incidències al finalitzar el repartiment.

Consultar preu

Contacta amb nosaltres

    He llegit i accepto la Política de Privacitat.

    Open chat
    Hola
    Et podem ajudar?